به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم، سید مهدی قریشی در آیین افتتاح مدرسه تابستانی اقتصاد اسلامی اظهار داشت: در اقتصاد اسلامی از مکاسب شیخ انصاری تا اقتصادنا شهید صدر راه خوبی طی شده و این مسیر باید با قوت ادامه یابد لیکن ارائه نسخههای تجویزی عملی برای به کارگیری مکتب اقتصادی اسلام ضروری است.
معاون استاندار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری طی سالهای گذشته در خصوص توجه به اقتصاد گفت: مشکل اساسی کشور اقتصاد است و اقتصاد اسلامی باید راهکارهایی برای حل آن ارائه نماید که نمونه آن طرح موضوع اقتصاد مقاومتی بود که رهبر انقلاب سال ها قبل مطرح کردند و حتی بعدها با جزئیات آن را تشریح نمودند.
قریشی افزود: ایجاد مدرسه تابستانی اقتصاد اسلامی اقدامی مناسب در جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه اقتصاد اسلامی است و مدرسه باید کمک کند تا یک گفتمانسازی را در حوزه اقتصاد انجام دهیم لیکن باید خروجی در حوزه اجرا به کار گرفته شود تا بتوانیم نیازهای اساسی کشور را برطرف کنیم و لذا در این زمینه باید پژوهشگران و دانشجویان در عمل با دستگاه های اجرایی متولی اقتصاد مرتبط بوده و کسب تجربه نمایند، ضمن آنکه مرکز رشد علوم انسانی که در قم فعالیت می کند نیز می تواند برای عملیاتی کردم اقتصاد اسلامی فعالیت نماید.
وی عملکرد گذشته اقتصادی کشور را مورد توجه قرار داد و افزود: تاکنون اقتصاد اسلامی در کشور آنگونه که باید پیاده سازی نشده و در مقاطع مختلفی رویکرد سوسیالیستی و بعدها سرمایه داری دنبال شده است.
مراسم افتتاحیه اولین مدرسه تابستانی اقتصاد اسلامی با حضور مسئولین استان قم، وزارت امور اقتصاد و دارایی و حوزه علمیه در تالار شهید احمدی روشن دانشکده فنی مهندسی دانشگاه قم برگزار شد.
نظر شما